लगियाँ ने मोजाँ हुण लाई रखी सोहणिया / Lagiyan Ne Mojan Hun Laai Rakhi Sohniya

लगियाँ ने मोजाँ हुण लाई रखी सोहणिया
चँगे हा के मँदे हाँ, निभाई रखी सोहणिया

आक़ा दे ग़ुलामाँ दा मैं अदना ग़ुलाम हाँ
लोकी कहंदे ख़ास, मैं ते आमा तो वी आम हाँ
पर्दा जए पाया है ते पाई रखी सोहणिया

चँगे हा के मँदे हाँ, निभाई रखी सोहणिया

किसे नूँ मैं अपणा दुखड़ा सुणाया नैं
तेरे बाझों किसे मैनूँ सीने नाल लाया नैं
सीने नाल लाया है ते लाई रखी सोहणिया

चँगे हा के मँदे हाँ, निभाई रखी सोहणिया

नाँ तेरा ले के, आक़ा ! शान मैं वी पाई ए
तेरे हथ डोर, साइयाँ ! आपे तू चढ़ाई ए
चढ़ी हुई गुड्डी नू चढ़ाई रखी सोहणिया

चँगे हा के मँदे हाँ, निभाई रखी सोहणिया

हश्र दिहाड़े जद अमलाँ नू तोलणा
शर्म दे मारे मैं ते कुझ वी नैं बोलणा
दामन विच अपणे लुकाई रखी सोहणिया

चँगे हा के मँदे हाँ, निभाई रखी सोहणिया

ज़िया तेरी आल दा अदना ग़ुलाम ए
एधे नालों वध होर लेणा की ईनाम ए
बणेया ग़ुलाम ते बणाई रखी सोहणिया

चँगे हा के मँदे हाँ, निभाई रखी सोहणिया


नात-ख़्वाँ:
ओवैस रज़ा क़ादरी - हाफ़िज़ अहमद रज़ा क़ादरी - क़ारी शाहिद महमूद
Lagiyan Ne Mojan Lyrics in Hindi, Lagiyan Ne Mojan Hun Lai Rakhi Soneya Lyrics in Hindi, Punjabi Naat Lyrics in Hindi, Lagiya, lageeya, lageeyan, mauja, maujan hun laai rakhi sunhniya, suhniya, suhneya, sohniya, sohneya, change ha ke mande ha nibhahi rakhi sohniya, moja, mojha, moza, lyrics of naat, naat lyrics in hindi, islamic lyrics, hindi me naat lyrics, hindi me naat likhi hui, नात शरीफ लिरिक्स हिंदी, नात शरीफ लिरिक्स हिंदी में, नात शरीफ लिरिक्स हिंदी में, नात हिंदी में लिखी हुई, नात शरीफ की किताब हिंदी में, आला हजरत की नात शरीफ lyrics, हिंदी नात

Comments

Most Popular

वो शहर-ए-मोहब्बत जहाँ मुस्तफ़ा हैं / Wo Shehr-e-Mohabbat Jahan Mustafa Hain (All Versions)

क्या बताऊँ कि क्या मदीना है / Kya Bataun Ki Kya Madina Hai

या नबी सलाम अलैका / Ya Nabi Salam Alaika | Ya Nabi Salam Alayka (All Popular Versions)

ऐ ज़हरा के बाबा सुनें इल्तिजा मदीना बुला लीजिए / Aye Zahra Ke Baba Sunen Iltija Madina Bula Lijiye

हम ने आँखों से देखा नहीं है मगर उन की तस्वीर सीने में मौजूद है | उन का जल्वा तो सीने में मौजूद है / Hum Ne Aankhon Se Dekha Nahin Hai Magar Unki Tasweer Seene Mein Maujood Hai | Un Ka Jalwa To Seene Mein Maujood Hai

अल-मदद पीरान-ए-पीर ग़ौस-उल-आज़म दस्तगीर / Al-Madad Peeran-e-Peer Ghaus-ul-Azam Dastageer

मुस्तफ़ा, जान-ए-रहमत पे लाखों सलाम (मुख़्तसर) / Mustafa, Jaan-e-Rahmat Pe Laakhon Salaam (Short)

बेख़ुद किए देते हैं अंदाज़-ए-हिजाबाना / Bekhud Kiye Dete Hain Andaz-e-Hijabana

हो करम सरकार अब तो हो गए ग़म बे-शुमार / Ho Karam Sarkar Ab To Ho Gaye Gham Beshumar

फ़ज़्ल-ए-रब्ब-ए-पाक से बेटा मेरा दूल्हा बना | मदनी सेहरा / Fazl-e-Rabb-e-Pak Se Beta Mera Dulha Bana | Madani Wedding Sehra